Hem

Flyttfirma Göteborg

Vårt mål är att ge dig som kund en smidig, enkel och prisvärd flyttservice. Det är viktigt för oss att vi förstår vad du som kund behöver så att vi kan leverera våra tjänster på bästa möjliga sätt. Läs mer om våra tjänster under fliken i menyn, och hör av dig till oss när du behöver smart och smidig flytthjälp av en pålitlig flyttfirma i Göteborg.

Vi lägger stor vikt vid att hålla god kommunikation med dig som kund så att vi förstår dig och kan ge dig bästa möjliga service. Vi vill helt enkelt att du som kund skall lita på oss som din flyttfirma, och det med god anledning. Vi har lång erfarenhet av flyttbranschen och vi vet precis vad som krävs för att utföra en flytt på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar alltid enligt branschstandard och är lyhörda för dina önskemål.

Flytthjälp i Göteborg

Vi har under våra många år i flyttbranschen lärt oss ett och annat knep, idag erbjuder vi alla sorters flytthjälp. Vardagsmat för oss är; privatflytt, företagsflytt, långdistansflytt, magasinering, flyttstädning, pianoflytt, röjning samt tömning av dödsbo. Vi hjälper dig med allt som har med flytt att göra och även om det du behöver hjälp med inte nämns i den här listan vill vi gärna att du kontaktar oss och berättar om ditt uppdrag – vi löser det mesta!

Vi ser oss själva som en trevlig flyttfirma och det är viktigt för oss att du som kund känner dig professionellt mött och väl omhändertagen när du anlitar oss. Med knivskarp expertis inom allt som rör flytt kan du lita på att vi tar hand om ditt flyttärende på ett säkert och smidigt sätt, samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

Använd formuläret på hemsidan för att få mer information och begär offert utan kostnad.